Meer resultaten voor fotograaf groningen

 
fotograaf groningen
 
fotograaf groningen - Maarten werd op basis van zijn werk en motivatie gekozen als deelnemer.
Maarten kwam bij Nikon in beeld toen hij deelnemer was aan de NOOR academy, een jaarlijkse workshop georganiseerd door het NOOR collectief, een samenwerkingsverband van hoog gekwalificeerde fotojournalisten. Maarten werd op basis van zijn werk en motivatie gekozen als deelnemer. NOOR is een van de sturende krachten in het relatief nieuwe fenomeen dat Visual Storytelling genoemd wordt. In een wereld waar wij dagelijks gebombardeerd worden met beeld, vallen alleen nog series en documentaires op waar een verhaal achter zit. Juist deze storytelling grijpt de aandacht en houdt deze vast. Tijdens de NOOR academy bracht Maarten zijn serie over de veranderende grenzen van Oekraïne onder de aandacht, die hij gemaakt had tijdens de conflicten die daar plaats gevonden hadden. Storytelling is een fenomeen dat steeds belangrijker wordt in fotografie. Op Maartens website is goed te zien hoe hij dit toepast in zijn werk. Zelfs bruiloften vertellen een verhaal. Nikon The Netherlands. Ik ben Maarten de Kok, geboren 1984 en opgegroeid in het prachtige bosrijke Drenthe. Sinds 2018 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht.
Bruidsfotografie Ja, ik wil Frank! Trouwfotograaf Fotograaf Friesland.
Mijn doel als trouwfotograaf is om het plezier, de emotie en de belangrijkste momenten op jullie trouwdag op een pure en ongedwongen manier vast te leggen. Voor die ene dag wil ik graag onderdeel zijn van jullie gezelschap en opgaan in de sfeer van de dag.
fotograaf groningen - Fotografie cursus logo Amsterdam grachtenpanden.
In een goed gevulde dag wordt alle basiskennis zorgvuldig en zonder lastige jargon behandeld en geoefend. Het is niet nodig heen en weer te reizen voor maar een paar uurtjes les per week. Na deze dag gaat u creatiever met uw camera fotograferen op handmatige instellingen en heeft u de controle over het eindresultaat. U krijgt les van een fotografie vakdocent die ook les geeft aan fotografie en kunstacademies aan aspirerende beroepsfotografen. Voor wie is deze cursus? De beginners cursus is voor diegenen die creatieve controle willen krijgen over hun fotografie middels een handmatige bediening van de camera. Voor mensen die net een eerste fototoestel hebben gekocht en deze dan ook meteen goed willen leren gebruiken. Of voor anderen die al veel te lang het denken aan de camera overlaten door op automaat stand te fotograferen. U leert tijdens deze intensieve dag uw camera beheersen en gaat trefzekerder fotograferen. Aan bod komt de basis van camera en opnametechniek, basis flitstechniek, lichtkwaliteit en basis compositie. De fotografie dagcursus is een intensieve en gezellige dag met uw medecursisten en het Fotel team. Het is een kans om te leren van een professionele fotograaf en ervaren fotografie vakdocent.
fotograaf - Grafi Offshore met gemiddeld 42, sterren op een schaal van 5.
Grote studio vol Photoshop experts. Heb je regelmatig vrijstaande afbeeldingen nodig? Wil je je fotos op een professionele wijze laten bewerken? Maak dan gebruik van onze dienstverlening. De medewerkers van onze Image Studio maken fotos vrijstaand met handgemaakte paden clipping paths en/of maskers, conform de standaard in de grafische industrie. Razendsnel en op de pixel nauwkeurig. Zij hebben uitgebreide kennis van Photoshop en worden regelmatig bijgeschoold. Of het nu gaat om uitknippaden, maskeren, retoucheren of omkleuren; wij zijn bekend met elke vorm van beeldbewerking. Je fotos vrijstaand laten maken door onze Image Studio was nog nooit zo eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is ons het beeldmateriaal aan te leveren. Dit kan via ons ftp kanaal of via ons eigen WeTransfer kanaal. Daarnaast stuur je ons de instructie voor de bewerking. Eventueel met wat voorbeeldmateriaal. Onze Image Studio gaat dan voor je aan het werk. Zeker weten dat je alles aanlevert? Download hier ons briefingformulier. Onze diensten op het gebied van vrijstaand maken en beeldbewerking worden veel gebruikt door fotografen, reclamebureaus en webwinkels.
fotograaf groningen - Ik ga geen uitdaging uit de weg.
Ik ben dé fotograaf uit Alkmaar die bedrijven helpt zich te onderscheiden door middel van fotografie. Vanuit mijn standplaats Alkmaar help ik bedrijven door heel Nederland en daarbuiten hun werk te etaleren. En dan in het bijzonder architecten, landschapsarchitecten, interieur bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars, lichtontwerpers, lichtarchitecten, interieurontwerpers, stadsontwerpers, uitgevers en reclamebureaus. Mijn fotos worden o.a. gebruikt voor websites, folders, brochures en presentaties en laten uw werk schitteren. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van u als opdrachtgever maak ik in overleg met u een plan. Dankzij mijn creatieve vermogen, de zorgvuldig geselecteerde apparatuur en mijn post-productie skills ben ik in staat om indrukwekkende beelden te maken. Beelden waar mensen langer naar willen kijken. Als specialist in interieurfotografie, architectuurfotografie en kunstlicht / lichtarchitectuur fotografie kunt u mij uw meest technische projecten toevertrouwen in binnen en buitenland. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Hoe complexer hoe beter, en dat ook in 360 graden VR en tot 8 meter hoogte.
fotograaf groningen - Zijn jullie als bedrijf op zoek naar pakkende en passende fotos?
Op de verschillende paginas vind je meer fotos en informatie over de tarieven en werkwijze. Als jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een trouwfotograaf dan verwijs ik jullie graag door naar mijn www.jaikwilfrank.nl, een website helemaal afgestemd op jullie grote dag. Ik ben ook in de gelukkige positie dat ik regelmatig mooie opdrachten mag doen voor de meest uiteenlopende bedrijven door heel Nederland. Van zakelijke portretten tot grotere opdrachten, ik leg het graag voor jullie vast. Een kleine greep uit mijn opdrachtgevers: LG, Aloysius Stichting, De Friesland Zorgverzekeraar, GHO, DutchChain, Hout met Historie and many more.
fotograaf groningen - Carina en David fotograferen en filmen intieme huwelijken in België en Europa.
Fotograaf Groningen SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen.
Bel 06 534 55 235. Home Portfolio Fotograaf Groningen. Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG. Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG? Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen? Fotografie op locatie bij Wagenborg. In de provincie Groningen op het bedrijventerrein van Wagenborg Delfzijl heeft SEG fotografie verricht.
fotograaf den haag
Jan Buwalda Fotograaf Fotostudio Bedrijfsfotografie Groningen.
Als fotograaf in Groningen met een eigen fotostudio richt ik mij volledig op de zakelijke markt en de overheid. Een plaat op locatie, een portret, een productfoto of een interieurfoto, ik maak er iets moois van. Full time fotografeer ik voor mijn opdrachtgevers met passie en plezier.
cursus nederlands groningen
J.H. van der Molen Fotografie Fotograaf Niekerk.
Wil je een fotoshoot cadeau doen? Of zelf graag eens op de foto? Neem nu contact op door mij te bellen op 0594 50 74 79 of te mailen. Zwangerschap en Baby. Wie is JH van der Molen Fotografie? Zwangerschap en Baby. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Amerika: Jan Hendrik 076.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Hannie: Brandsma 076.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Johan: Jongerius 084.jpg. Marching Band 059.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/vond: ik mooi.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/André: de Boer 051.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Bernie: en Marjolein 182.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/André: de Boer 065.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Linda: Smit 032.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/t: kappertje 030.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/vakantie: Egypte 248.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/t: kappertje 124.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/vakantie: Egypte 168.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/vakantie: Egypte 088.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/t: kappertje 150.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Trendies: Kapsalon 037.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Herwin: de Boer 004.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/t: kappertje 064.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Jannie: de Jong 052.jpeg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Trendies: Kapsalon 061.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/t: kappertje 005.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/vakantie: Egypte 064.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Trendies: Kapsalon 051.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Herwin: de Boer 017.jpg. http//jhvandermolen.nl/wp-content/uploads/slideshow-gallery/Herwin: de Boer 042.jpg. Jan-Hendrik van der Molen Niekerk. Noorderkluft 21, Niekerk Groningen. Zwangerschap en Baby. KNZB Challenger te Drachten 14 februari 2016. KNZB Challenger te Drachten, finale 13 februari 2016. KNZB Challenger te Drachten 2016, ochtendprogramma. Clinic DZPC Drachten 12 februari 2016. Opdrachten voltooid voor o.a.: van der Molen Fotografie Fotograaf Niekerk Alle rechten voorbehouden.
foto website maken gratis
Home Altun Fotografie.
31 06 15 96 37 20 info@altunfotografie.nl. Mooie beelden en plezier staan hier hoog in het vaandel. Ben jij benieuwd of we samen mooie dingen kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact op! Als fotograaf richt ik me op verschillende vormen van fotografie.
seo tools
Home Anouk Wubs Trouwfotograaf Groningen bruidsfotografie fotograaf bruiloft. Mijn titel. Instagram-color. Facebook Copy-color.
Created with Sketch. Created with Sketch. Find me ON. photos for the dreamer in all of us. Jullie zijn stapelverliefd, dol op familie en vrienden en hebben besloten om samen met hen een groot feest te gaan vieren. Jullie willen gaan trouwen! En dan wel op een manier die bij jullie past. Trouwen op een boot, in het bos, een fiets als vervoer? Een ceremonie vol persoonlijke speeches en gelach? Een dag waarop jullie later terug kijken en alles weer helemaal opnieuw beleven. Dat is mijn doel! Het wordt een relaxte dag vol emoties en die leg ik graag met enthousiasme voor jullie vast. Trouwfotograaf uit Groningen en beschikbaar door heel Nederland en Europa. Voor bruiloften waarin de liefde centraal staat. Bekijk de meest recente reportages. trouwen in Amsterdam. Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang. 5 tips voor een fotogenieke bruiloft in je inbox.
naildit.be
fotograaf-info.nl Alle fotografen in Groningen op één plek.
Patrick de Gier Fotoproducties Groningen. Patrick de Gier Fotoproducties Productfotografie Portretfotografie Bruidsreportages. Ewoud Rooks fotograaf Groningen Groningen. Ewoud Rooks is een fotograaf met een goed oog voor het moment. Zijn werk is het beste te beschrijven met het woord puur.
firewall
Portfolio LS Fotografie.
Wereld Pers Foto Groningen Marathon 2016. Trouwreportage Martin Evelien Tsjerke Terherne. Trouwen in Wilnis I Ernst Jan en Suzelle. Trouwreportage Dick Sanne Schildmeer Fraeylemaborg Slochteren. Wereld Pers Foto Groningen Marathon 2015. Bedrijfsreportage De Schoenenfabriek Groningen. Trouwreportage Stefan Alma Slot Doddendael Ewijk.
gezondheidscentrum
Fotografiecursus Groningen Home Fotografiecursus Groningen.
Welkom bij dé fotografiecursus van Groningen. Leer betere fotos te maken met behulp van onze fotografiecursussen en workshops. Hier wordt alles vanaf het begin uitgelegd. Leer tijdens deze cursus uw eigen camera kennen. Deze cursus wordt mede mogelijk gemaakt door Foto Vaszlovszky.
loogman tankpas
Kinderfotografie Groningen Nanda Stam Fotograaf Groningen.
Neem dan even contact met me op via e-mail of telefoon.: Ik kijk er naar uit ook jouw kids voor mijn lens te krijgen en er samen een gezellige middag van te maken met unieke, professionele fotos als resultaat! Nanda Stam Fotografie Groningen KVK 63204894 disclaimer privacyverklaring algemene voorwaarden.
kassensysteme
Uw fotograaf in Beilen Drenthe, Friesland en Groningen.
Natuurlijk maken we ook pasfoto's' voor uw documenten welke direct klaar zijn en voldoen aan de strenge eisen die de overheid hier aan stelt. Foto op maat. Neem gerust contact met ons op! Bel Email Route. Brinkstraat 14 9411 KM Beilen. Uw professionele fotograaf in Beilen! Fotografie in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.
werken bij marketing groningen
Familieportret fotograaf Groningen? Vind de beste familiefotograaf! Happix.
Met de fotograaf die het beste bij jou past. Familieportret fotograaf Amsterdam. Familieportret fotograaf Rotterdam. Familieportret fotograaf Den-Haag. Familieportret fotograaf Utrecht. Familieportret fotograaf Eindhoven. Familieportret fotograaf Tilburg. Familieportret fotograaf Groningen. Familieportret fotograaf Almere. Familieportret fotograaf Breda. Familieportret fotograaf Nijmegen. Familieportret fotograaf Apeldoorn.

Contacteer ons