Zoeken naar pasfoto geleen

 
pasfoto geleen
 
Foto Rijkies.
Wanneer u onze fotostudio bezoekt kunt u 2 uur lang gratis parkeren in de nabij gelegen parkeer garage de Markt m.u.v. Ook wanneer u met openbaar vervoer onze fotostudio wilt bezoeken bent u vanaf het station Geleen-Luttenrade in 5 minuten bij onze fotostudio. In de studio kunt u terecht voor al fotos van uw gezin kinderen koppels zwangerschap huisdieren huwelijk communie etc. U kun bij ons binnen lopen zonder afspraak te maken en wij maken vrijblijvend een leuke passende en gevarieerde fotoshoot.
heelys
pasfoto in Geleen 20 adressen voor pasfoto in Geleen.
Er zijn geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekopdracht. Zoekresultaten voor pasfoto in Geleen. 20 bedrijven gevonden voor pasfoto in Geleen. resultaat 1 15 voor pasfoto Geleen. FotoStudioLimburg.com is een gezellige en professionele fotostudio in Geleen met creatief team aan fotografen. Voor fashion fotoshoots en meer. Toon mobielnummer 06 34 84 25 80. Hofdwarsweg 57 6161DE Geleen. Klik hier om uw advertenties toe te voegen. Toon telefoonnummer 046 474 27 48. Looiershof 2 6162JR Geleen.
website laten maken
Pasfoto maken Geleen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Pasfoto maken in Geleen gevonden! Bel nu 090 p/m. Pasfoto maken in Geleen resultaten 1 20 getoond van 242. Vul gratis uw gegevens aan. Ringfoto is de plek omtrent pasfoto's digitale foto's fotografie en meer. Tandtechnisch Laboratorium Schenk is een full-service laboratorium dat toonaangevend is op het gebied van tandtechniek.
mutuelle pas cher
Online pasfoto maken.
Goedkoper dan bij de fotograaf. Hoe oud ben je? Ik ben jonger dan 6 jaar. Ik ben tussen de 6 en 10 jaar. Ik ben ouder dan 10 jaar. Wij hebben een geheel nieuwe technologie ontwikkeld waarmee je je officiële pasfotos online kunt maken. Geschikt voor paspoort rijbewijs en id-kaart. In een paar stappen maak je je perfecte pasfoto. De fotos zijn geschikt voor officiële documenten zoals paspoort id-kaart of rijbewijs. Daarnaast zijn de pasfotos geschikt voor niet-officiële documenten zoals je OV-chipkaart of sportpas. Gewoon een foto van je kinderen maken voor in je portemonnee kan natuurlijk ook. Wat onze klanten zeggen. Onze klanten die online pasfotos maken geven een gemiddeld cijfer van 4.6 van de 5 sterren Mei 2017.
ditdat.
ditdat is dé boekhandel van Geleen met het grootste assortiment aan boeken. Voor ieder wat wils. U kunt niet kiezen? Wij adviseren u graag! ditdat heeft meer dan alleen boeken. U kunt ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan wenskaarten en tijdschriften. de nieuwste trend op boekengebied zijn de Dwarsliggers. Bekende boeken in een handzaam formaat past altijd in uw koffer of zelfs uw broekzak! maandag t/m vrijdag 09.00-18.00 uur. Bij ons vind u een complete assortiment aan boeken.
Pasfoto Delahaye.
Een afspraak maken is niet nodig. Vertel ons wél waarvoor de pasfotos gebruikt gaan worden want er is helaas een verschil tussen officiële en niet officiële pasfotos. Let op De paspoortproducent gebruikt andere scanapparatuur die niet overweg kan met lichte gedeeltes in het gezicht waardoor de pasfoto-eisen enorm zijn verscherpt ook voor andere documenten. Reflecties mogen absoluut niet meer dus mensen met dagcreme zonnebrand lipgloss of hele lichte make-up lopen een verhoogd risico voor afkeuring.
www.fotomaas.nl portfolio.
Fotograaf Sittard. Een mooie foto is als een gedicht maar dan geschreven in schaduw en licht.
Pasfotomaken.nl profielfoto's en pasfoto's Foto Delahaye Geleen.
Vul uw plaatsnaam in of de 4 cijfers van uw postcode. Meer over Foto Delahaye pasfoto Geleen. van totaal 4 reviews Lees de reviews. Pasfoto's laten maken zonder afspraak én volgens alle wettelijke normen niet alleen voor Nederland maar ook voor andere Europeese landen alsook voor USA Canada etc. Wij bieden ook een PASFOTO AAN HUIS service. Voor meer info hierover klik hier. Tevens zijn aangelsoten bij het NOCNSF voor de officieële sportpas-foto alsook aangesloten bij de Pasfoto-organisatie voor het maken van de Bedrijfspassen. Bij ons heeft men de keuze uit 6 officiële pasfoto's óf 3 officiële en 3 leuke foto's.voor de fans. En het kost niets extra's.
Wat zijn de eisen voor een pasfoto bij een paspoort identiteitskaart of rijbewijs? Gemeente Sittard-Geleen.
Home / Inwoners / Legitimatie / Paspoort / Paspoort aanvragen verlengen en ophalen / Veelgestelde vragen / Wat zijn de eisen voor een pasfoto bij een paspoort identiteitskaart of rijbewijs? Wat zijn de eisen voor een pasfoto bij een paspoort identiteitskaart of rijbewijs? Wat zijn de eisen voor een pasfoto bij een paspoort identiteitskaart of rijbewijs? Als u een aanvraag voor een paspoort identiteitskaart of een rijbewijs doet dan moet u een een pasfoto in kleur inleveren. De foto moet voldoen aan een aantal eisen. De eisen gaan onder andere over de fotokwaliteit achtergrond gezichtsweergave houding en uitdrukking. Pasfoto's kunnen gemaakt worden bij een vakfotograaf. Deze is op de hoogte van de eisen.

Contacteer ons